IR Partnersin tiimi kasvaa ja vahvistuu

IR Partners on vaativan yritys-, sijoittaja- ja talousviestinnän asiantuntija. Tuemme työllämme suomalaisten listayhtiöiden tai sellaiseksi aikovien kasvuyritysten omistaja-arvon kehittymistä. Liiketoimintamme kasvaessa analyytikoksi ja IR- ja talousviestinnän konsultiksi on nimitetty Anna Gabrán (kuvassa toinen oikealta) ja yritys- ja sijoittajaviestinnän konsultiksi Riikka Niemi (kuvassa toinen vasemmalta). Samassa yhteydessä IR Partnersin strategisen viestinnän johtajana toiminut Saija Serpola (kuvassa vasemmalla) on nimitetty IR Partnersin operatiiviseksi johtajaksi ja osakkaaksi.

”Olemme ennen kaikkea ketterä ja kokenut asiantuntijatiimi, joka ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa, sijoittajanäkökulmaa, rahoitusmarkkinoiden tarpeita sekä juridiikkaa ja sääntelyä. Anna ja Riikka tuovat meille yhä laaja-alaisempaa kykyä auttaa asiakkaitamme muutostilanteissa. Toivotan Annan ja Riikan lämpimästi tervetulleiksi tiimiimme. Olen myös äärimmäisen tyytyväinen siitä, että pitkäaikainen työparini Saija on nyt osakkaana IR Partnersin toiminnassa”, sanoo IR Partnersin toimitusjohtaja ja osakas Tiina Olkkonen (kuvassa keskellä).

Anna Gabránilla on pitkä kokemus rahoitusmarkkinoista, sijoittajasuhteista, talousviestinnästä ja luottoluokituslaitoksista. Hän on perustanut ja vastannut IR-toiminnoista sekä osallistunut kansainväliseen jälleenrahoitukseen (Nordea, Aktia Pankki). Lisäksi Anna on toiminut osakeanalyytikkona ja meklarina Helsingissä ja Tukholmassa (Handelsbanken, Kaupthing, Alfred Berg/ABN Amro). Anna tuo tiimiimme lisää osaamista sijoittajamarkkinoista sekä ymmärrystä sijoittajien ja analyytikoiden näkemyksistä. Näin pystymme tuottamaan yhä laaja-alaisemmin lisäarvoa asiakkaillemme.

Riikka Niemi on monipuolinen yritysviestinnän neuvonantaja, joka on pitkän uransa aikana toiminut useissa vastuullisissa johtotehtävissä ja johtoryhmän jäsenenä. Hän on vastannut yhtiöviestinnästä, liiketoiminnan kehittämisestä, strategisesta markkinoinnista ja brändin hallinnasta. Riikka tuo tiimiimme lisäarvoa erityisesti IR-brändin kehittämisen, vastuullisuusviestinnän ja yritysviestinnän strategiaosaamisen ja tuloksellisen toteuttamisen kautta. Riikalla on kokemusta listautumis- ja yritysjärjestelyviestinnästä, vastuullisuuden määrittelystä ja vastuullisuusviestinnästä sekä päivittäisestä talousviestinnästä. 

IR Partnersin tiimiin kuuluvat lisäksi vastuullisuusviestinnän asiantuntija Tanja Kakko (kuvassa oikealla) sekä kasvuyritysten laki- ja compliance-asiantuntija Mari Marsio (puuttuu kuvasta).

Lisätietoja:

Tiina Olkkonen
IR Partners Oy
toimitusjohtaja, osakas
puh. 040 827 8844