Me

IR Partners on arvostettu viestinnän neuvonantaja ja ylimmän johdon luottokumppani, jonka osaaminen on koeteltu lukuisissa strategisen viestinnän erityistilanteissa, yritysjärjestelyissä ja listautumisissa.

Ydintiimimme

Tiina Olkkonen, senior advisor, osakas

Saija Serpola, operatiivinen johtaja, osakas

Hanne Mäkelä, liiketoimintajohtaja

Pia Kuorikoski, johtava konsultti, yritys- ja vastuullisuusviestintä

Sanna Kuivanen, communications specialist

Mediaviestinnän asiantuntijat (PR)

Tiimimme kokeneet mediaviestinnän asiantuntijat auttavat asiakkaitamme muun muassa rakentamisen ja kiinteistömarkkinoiden sekä terveydenhuollon ja teknologian toimialoilla.

Johdon esiintymisvalmentaja

Kuinka kerrot tarinasi suurelle yleisölle? Kuinka valmistaudut kohtaamaan median edustajia? Tuemme kokeneen esiintymisvalmentajamme kanssa yritysjohtoa niin median kohtaamisissa kuin erityistilanteissakin.

Digitiimimme

Digitiimimme tuottaa asiakkaillemme asiantuntevasti verkkosivuratkaisut, yhdistää niihin analytiikan ja sekä datan – luovuutta unohtamatta.

Sisällöntuotannon ammattilaiset

Sisällöntuotannon ammattilaisemme kirjoittavat kiinnostavia sisältöjä monikanavaisesti. Blogit, verkkosivut, artikkelisisällöt syntyvät kanssamme tehokkaasti ja vaikuttavasti.

Kasvuyhtiön muutostilanteiden asiantuntija

Kasvuyhtiöissä vuosia työskennellyt juristimme tarjoaa käytännön avun yhtiöllesi toimien yhtiössä in-house-juristinanne ja ”yhtenä teistä”.

Tarkoin valitut kumppanit täydentävät palveluitamme.