Referenssejämme

REVENIO GROUP OYJ

”Reveniolla on ollut ilo työskennellä Tiinan kanssa jo lähes vuosikymmenen ajan. Tänä aikana Revenion markkina-arvo on noussut 33 miljoonasta eurosta lähes miljardiin euroon. Sijoittajaviestinnällä ja Tiinalla on ollut aivan keskeinen rooli tässä ainutlaatuisessa kehityksessä. 

Reveniosta on tullut IR Partnersin tuella sekä yksityissijoittajien kestosuosikki että kansainvälisten instituutioiden omistama laajan omistuspohjan kasvuyhtiö.

IR Partnersin työssä näkyy laaja-alainen osaaminen strategisesta ja liiketoimintalähtöisestä viestinnästä sekä vaativista yritysjärjestelyistä.

Voin suositella IR Partnersia vaativan yritysviestinnän kumppaniksi.”

TIMO HILDÉN, TOIMITUSJOHTAJA 2017–2020, REVENIO GROUP OYJ

G2 INVEST OY

”Hallitusammattilaisena arvostan osaamista ja menestystä syntyy vain osaamisesta. Tiinan työssä näkyy pitkän ja monipuolisen uran tuoma kokemus ja näkemys liiketoimintalähtöisestä viestinnästä. Meillä on yhteistä työhistoriaa jo vuodesta 2012 useamman yhtiön pörssilistautumisen kautta. Yhteistyömme on sujunut erinomaisesti ja olen aina voinut luottaa Tiinan näkemyksiin. Hän on työssään vakuuttava ja vaikuttava, liiketoimintaa ymmärtävä ammattilainen. 

Voin lämpimästi suositella IR Partnersia strategisen viestinnän kumppaniksi tilanteisiin, joissa tarvitaan viestinnän laaja-alaista asiantuntemusta.”

PETRI NIEMI, TOIMITUSJOHTAJA, G2 INVEST OY

LEADDESK OYJ

“LeadDesk on luottanut Tiinan asiantuntemukseen monen vuoden ajan sijoittajaviestinnän saralla. Olemme superiloisia, että yhteistyömme jatkuu ja pääsemme kehittämään ja kehittymään tulevaisuudessa Tiinan osaamisen avulla. 

Uskomme, että viestinnän merkitys ja mahdollisuudet kasvavat entistä tärkeimmiksi yritysten kilpailuetua parantaviksi osa-alueiksi, ja tästä syystä meille on tärkeää luottaa IR Partnersin ammatilliseen osaamiseen ja näkemykseen. 

Suosittelemme ehdottomasti IR Partnersia sijoittajaviestinnän kumppaniksi.”

OLLI NOKSO-KOIVISTO, TOIMITUSJOHTAJA
PAULIINA LEIMU, TALOUSJOHTAJA

LIFA AIR OY

”Lifa Air on johtava puhtaan ilman asiantuntija. Lifa Airin kehittämät korkealuokkaiset hengityssuojaimet varmistavat yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisissä tehtävissä työskentelevien ammattilaisten turvallisuuden. 

COVID-19-pandemian kriisiinnyttämässä hengityssuojaintilanteessa IR Partners hyppäsi vauhdissa mukaan tukemaan meitä viestinnässä ja mediatyössä. Yhteistyömme on ollut äärimmäisen joustavaa ja tehokasta. IR Partnersilla on kokemusta ja näkemystä liiketoimintalähtöisestä viestinnästä. 

Onnistunut viestintä on luonut erinomaiset puitteet Lifa Airin asiantuntijaroolin vahvistamiselle ja tarinamme kehittämiselle. 

Voin suositella IR Partnersia vaativien viestintätilanteiden kumppaniksi ja strategian tarinallistajaksi.”

JOHAN BRANDT, TOIMITUSJOHTAJA