IR Partners toimii Enento-konsernin jatkuvan sijoittajaviestinnän kumppanina

”IR Partners on johdonmukaisesti luonut arvoa useilla sijoittajasuhteiden osa-alueilla osoittautuen erinomaiseksi voimavaraksi sijoittajaviestinnässämme. IR Partners on suositeltava kumppani yrityksille, jotka etsivät asiantuntevaa sijoittajaviestinnän kumppania”, kertoo Enento konsernin Chief Marketing & Customer Officer Arto Paukku

Enento-konserni on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Enenton tuotteita ja palveluita käytetään pääasiallisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Enentolla on laaja asiakaskunta, ja se palvelee useita toimialoja, joista suurimmat ovat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalvelut. Enenton strategian päätavoitteet ovat luottotietoliiketoiminnan johtavan aseman säilyttäminen ja vahvistaminen sekä Pohjoismaiden johtavan aseman tavoittelu yritystietojen tarjoajana.

IR Partners on toiminut Enento Groupin sijoittajaviestinnän jatkuvana kumppanina vuodesta 2023. Yhteystyössä IR Partners toimii Enenton käsipareina muun muassa lehdistö- ja pörssitiedotteiden laatimisessa, taloudellisten raporttien ja esitysten toteutuksessa, sijoittajasivuston kehittämisessä sekä yhtiökokouksen järjestämisessä. Varmistamme, että yhtiön sijoittajaviestintään liittyvät prosessit ja työkalut ovat kunnossa ja toimivia. Koulutamme, sparraamme ja tuemme asiakasta sekä päivittäisessä työssä että erityistilanteissa. 

”Yhteistyö IR Partnersin kanssa on ollut poikkeuksellisen sujuvaa. Heillä on kyky reagoida tarvittaessa hyvinkin nopeasti ja syvä ymmärrys liiketoimintamme kriittisistä näkökohdista. Tämän ansiosta IR Partnersin tiimistä on tullut olennainen osa Enento-konsernin sijoittajaviestinnän ja -suhteiden parissa työskentelevää laajaa tiimiämme, joka koostuu talousosastostamme sekä ylimmästä johdostamme”, jatkaa Arto Paukku.