YRITYSJÄRJESTELYT (M&A JA MUUTOSVIESTINTÄ)

Toimimme kumppaninasi erilaisissa yritysjärjestelyissä ja muutostilanteissa. Tunnemme näiden tilanteiden juridiikan ja sääntelyn viestinnälle asettamat raamit ja toimimme saumattomasti yhteistyössä laajempien projektitiimien kanssa. 

Autamme viestinnän suunnittelussa ja toteuttamisessa, ja huomioimme eri kohderyhmien tiedontarpeet. 

Tuemme integraatiotyötä ja varmistamme yritysjärjestelyn onnistumisen vuorovaikutteisella, pitkäjänteisellä ja johdonmukaisella viestinnällä. 

Revenio Group Oyj

”Revenio Group toteutti keväällä 2019 italialaisen CenterVuen yritysoston ja siihen liittyvän suunnatun annin. Tiukassa aikataulussa ja moniuloitteisessa järjestelyssä korostuivat viestinnän näkemyksellisyys ja suunnitelmallisuus, eri sidosryhmien huomioiminen, projektinhallinta sekä kyky kertoa uuden yhdistetyn yhtiön tarina ymmärrettävästi markkinoille. Näitä kykyjä ja ominaisuuksia arvostan pitkäaikaisessa viestintäkumppanissamme IR Partnersissa. Onnistunut ja pitkäjänteinen viestintä loi erinomaiset puitteet Revenion omistaja-arvon suotuisalle kehittymiselle ja menestyksekkäälle yrityskaupan jälkeiselle integraatiolle. IR Partnersilla on ollut tässä tärkeä rooli. Suosittelen IR Partnersia lämpimästi viestintäkumppaniksi vaativiin yritysjärjestelyihin.”

Timo Hildén, toimitusjohtaja, Revenio Group Oyj, 2017–2020

Lue lisää M&A-blogistamme