Sijoitustarina

Hyvä sijoitustarina luo yhteyden sijoittajiin ja ohjaa odotuksia seuraavaa vuosineljännestä pidemmälle. Onnistunut sijoitustarina myös kertoo omistajille ja pääomamarkkinoille, minne yhtiö on menossa ja miksi se on hyvä pitkän aikavälin sijoituskohde.

Sijoitustarina sitouttaa ja innostaa niin sijoittajia, asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin työntekijöitäkin. Yhtiölle itselleen se toimii ohjenuorana ja strategian jatkona. Se on keino rakentaa yhtiön markkina-arvoa ja luottamuksellisia suhteita sijoittajia ja muita sidosryhmiä kohtaan. Hyvä sijoitustarina kertoo onnistumisista, mutta yhtä lailla myös niistä vaiheista, jolloin suuntaa on mahdollisesti jouduttu tarkistamaan.

Autamme sinua kiteyttämään yhtiöllesi houkuttelevan sijoitustarinan, joka erottuu joukosta ja vetoaa laajempaankin sijoittaja- ja omistajakuntaan. 

Sijoitustarinasi elää ja sitä on päivitettävä yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa. Uudet kanavat mahdollistavat myös uusia mitattavissa olevia keinoja kertoa ja vahvistaa sijoitustarinaa sekä olla interaktiivinen sijoittajien suuntaan.

Toimimme tässä kaikessa tukenasi. Lue lisää myös muista talous- ja sijoittajaviestinnän palveluistamme.

Lue lisää blogistamme…

Takaisin Palvelut-sivulle