Talous- ja sijoittajaviestintä

Johdonmukainen talous- ja sijoittajaviestintä rakentaa yhtiösi mainetta ja vaikuttaa sekä markkina-arvoon että osakkeen likviditeettiin. Suunnittelemme sijoittajaviestinnän ohjelman ja toteutamme vaikuttavaa ja läpinäkyvää viestintää yrityksesi arvonmäärityksen tueksi.

Sijoittajaviestintä on pitkälti odotusten hallintaa ja se suojelee sekä sijoittajia että yhtiötäsi. Hyvin hoidettuna sijoittajaviestintä luo yhtiölle myös ns. ”mainebufferia”, joka auttaa silloin, kun joutuu kertomaan huonoja uutisia markkinoille.

Teemme kumppaninasi viestintää, joka rakentuu vahvalle sijoittajatarinalle ja perustuu johdonmukaisuuteen, läpinäkyvyyteen, oikeaan ja riittävään tietoon, tasapuolisuuteen ja samanaikaisuuteen. 

Suunnittelemme IR-vuosikellon ja tuemme toimenpiteiden toteuttamisessa. Olemme kumppaninasi muun muassa lehdistö- ja pörssitiedotteiden laatimisessa, taloudellisten raporttien (osavuosikatsaus, vuosikertomus ja vastuullisuusraportti) toteutuksessa sekä yhtiökokouksen ja pääomamarkkinapäivän eli CMD:n järjestämisessä.

Teemme sijoittajatutkimuksia, joissa kokeneet konsulttimme haastattelevat yhtiötäsi seuraavia analyytikoita ja sijoittajia kartoittaen heidän näkemyksiään esimerkiksi yrityksen strategiaviestinnästä, sijoitustarinasta tai sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnän kehittämisestä. 

Varmistamme, että yrityksesi sijoittajaviestintään liittyvät prosessit ja työkalut ovat kunnossa ja toimivia. Koulutamme, sparraamme ja tuemme sekä päivittäisessä työssä että erityistilanteissa.

Takaisin Palvelut-sivulle