Hanne Mäkelä, liiketoimintajohtaja, vastuullisuus

Hannella on yli 20 vuoden kokemus ja vakuuttavat näytöt strategisen tason viestinnän johtamisesta ja käytännönläheinen ote viestinnän tekemiseen. Kestävän kehityksen strategiat ja vastuullisuusviestintä ovat olleet keskeinen osa Hannen toimenkuvaa jo pitkään. Hän innostuu vastuullisuuden kytkemisestä yritysten liiketoimintaan ja tuntee vastuullisuusvaatimukset sekä raportoinnin viitekehykset. 

Hanne on uudistanut, kehittänyt ja ylläpitänyt menestyksekkäästi btob-yritysbrändejä, rakentanut yritystarinoita eri sidosryhmiä puhutellen sekä integroinut kestävän kehityksen entistä vahvemmin osaksi yhtiöiden liiketoimintaa. Hän on liiketoimintalähtöinen, innovatiivinen ja tuloshakuinen viestinnän tekijä, joka suhtautuu työhön intohimolla ja ihmisiin arvostavasti. Hän on tottunut työskentelemään median kanssa ja kiteyttämään olennaisen sekä suomeksi että englanniksi. 

Hanne on kerryttänyt laajasti osaamista eri toimialoilta. Ennen IR Partnersille siirtymistään hän vastasi kalkkikiviyhtiö Nordkalkin johtoryhmässä viestinnästä, vastuullisuudesta, johtamisjärjestelmästä ja henkilöstöasioista. Palvelu- ja ympäristöliiketoiminta sekä kiertotalous tulivat hänelle tutuiksi niiden kahdeksan vuoden aikana, jolloin hän toimi Lassila & Tikanoja Oyj:n viestintävastaavana. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus terveysviestinnästä ja lääketeollisuudesta.

Hanne tekee sujuvasti töitä suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito on savolaiseksi kohtuullisen hyvä. Hän on viestinnän VTM Helsingin valtsikasta. Tällä hetkellä Hanne innostuu mökillä puuhastelusta ja aasialaisesta ruuasta sekä yrittää oppia puhumaan espanjaa.