Janna Laitsaari, vastuullisuusviestinnän suunnittelija

Jannalla on kokemusta taloushallinnon, viestinnän ja vastuullisuuden tehtävistä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Ennen IR Partnersille siirtymistään hän on työskennellyt Ellun Kanoilla ja Rauta Sustainability Servicessä vaikuttamisen ja vastuullisuuden projekteissa.

Janna tuottaa sujuvasti sisältöjä aina raporteista podcasteihin ja innostuu yhdessä tekemisestä ja onnistumisesta. Hänen vahvuuksiaan ovat erilaiset tausta-analyysit, tiedonhankinta ja projektinhallinta. Lisäksi hän on jo ehtinyt perehtymään uusiin kestävyysraportointistandardeihin ja osallistunut vastuullisuusraportointiprojekteihin.

Janna on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri (ympäristöpolitiikka) ja tradenomi. Viestii suomeksi ja englanniksi. Janna lähestyy projekteja ratkaisukeskeisesti, mutta pitää ihmisläheisyyden ja empatian mukana kaikessa tekemisessä.

Vapaa-ajalla Janna innostuu uusista harrastuksista ja rentoutuu teekupin, ristikkolehden ja true crime -podcastin parissa. Hän haaveilee mökistä saaristossa.