Kare Laukkanen, liiketoimintajohtaja, sijoittajaviestintä

Kare on monipuolinen viestinnän ja liikkeenjohdon ammattilainen, jolla on yli 20 vuoden kokemus yritys- ja sijoittajaviestinnästä, niin konsulttina kuin yrityksen viestinnästä- ja sijoittajaviestinnästä vastaavana johtajana.

Kare nauttii työssään eniten siitä, kun hän pääsee tekemään pitkäjänteistä ja tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa ja antamaan oman osaamisensa asiakkaan käyttöön – kuin hän olisi osa asiakkaan omaa tiimiä. Pörssilistautumiset, erilaiset yritysjärjestelyt ja pörssiyhtiöiden sijoittaja- ja talousviestintään sekä tiedonantovelvollisuuteen liittyvät erityiskysymykset ovat Karen ominta osaamisaluetta.

Yli kymmenen konsulttivuotensa aikana Kare on toiminut lukuisten yhtiöiden ylimmän johdon luotettuna neuvonantajana ja johtanut useiden pörssilistautumisten, julkisten ostotarjousten sekä vaativien yritysjärjestelyjen viestintää. Ennen konsulttiuraansa Kare veti muun muassa mediakonserni Sanoman konserni- ja sijoittajaviestintätiimiä ja toimi useissa johtotehtävissä tietoturvayhtiö SSH Communications Securityssä.

Karen työkielet ovat suomi ja englanti. Koulutukseltaan Kare on tuotantotalouden diplomi-insinööri. Vapaa-ajallaan Kare harrastaa miekkailua sekä ulkoilua ja hänellä on musta vyö Hontai Yoshin Ruy -jujutsussa. Kare on Suomen ja Ison-Britannian kansalainen.