Katja Espo, liiketoimintajohtaja, strateginen viestintä

Katja on strateginen konsultti ja liiketoiminnan valmentaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus viestinnän strategisesta suunnittelusta ja konsultoinnista sekä asiakkuuksien menestyksekkäästä johtamisesta.

Hänellä on vahvaa osaamista liiketoimintalähtöisestä strategisen suunnan ja tematiikan määrittelystä sekä liiketoimintaa tukevien viestinnällisten valintojen kiteyttämisestä. Katja tarjoaa myös fasilitointi- ja valmennuspalveluita, jotka auttavat organisaatioita saavuttamaan strategiset tavoitteensa.

Uransa aikana Katja on toiminut sekä viestintätoimistokentällä konsulttina ja johtotehtävissä että ulkoistettuna viestintävastaavana eri alojen yrityksissä ja organisaatioissa. Hänen monipuolinen kokemuksensa antaa hänelle ainutlaatuisen näkökulman siihen, miten viestintä voi parhaiten auttaa asiakkaitamme saavuttamaan strategiset tavoitteensa ja rakentamaan merkittävää kilpailuetua.

Katja on intohimoinen kehittäjä, joka innostuu jatkuvasti uusista mahdollisuuksista ja omasta kasvustaan. Hän on syventynyt NLP:hen ja liiketoimintavalmennukseen avatakseen ajatteluaan entisestään. Maailma tarjoaa hänelle loputtomasti innostavia aiheita ja hän rakastaa tutkia niitä myös kirjojen sivuilla ja jakaa kokemuksia erilaisten ihmisten kanssa kirjallisuuspiirissä. Niin työt kuin muukin ajatusten vaihto hoituu sujuvasti suomeksi ja englanniksi.