Saija Serpola, operatiivinen johtaja, osakas

Saija on monipuolinen yritysviestinnän neuvonantaja, jolla on vankka kokemus eri toimialojen ja erilaisissa kehitysvaiheessa olevien yritysten viestinnän johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisesta toteuttamisesta.

Saija tuo lisäarvoa asiakkaillemme erityisesti maineenhallintaan ja viestinnän strategiseen suunnitteluun, listautumis- ja yritysjärjestelyviestintään, vastuullisuuden määrittelytyöhön ja vastuullisuusviestintään sekä päivittäiseen pörssiviestintään.

Saijalla on yli 20 vuoden kokemus vaativista viestinnän tehtävistä ja hän on toiminut uransa aikana vastuullisissa tehtävissä viestintätoimistoissa sekä sisäisenä että ulkoistettuna viestintävastaavana listautuneissa ja listautumista harkitsevissa yhtiöissä.

Saija on työskennellyt sekä suomeksi että englanniksi. Saija on koulutukseltaan VTM, viestintä pääaineenaan. Vapaa-ajallaan Saija nauttii ulkoilusta Espoon Keskuspuistossa sekä mökkeilystä Itä-Suomen ja Lapin maisemissa. Joskus hänet saattaa löytää myös mailanvarresta viheriöltä.