Haemme ympäristöviestinnän osaajaa! 

Toimintamme kasvaessa etsimme uusiin upeisiin tiloihimme Helsingin Ruoholahteen tiimikaveriksemme

YMPÄRISTÖVIESTINNÄN OSAAJAA

toteuttamaan ja kehittämään kanssamme asiakkaidemme vastuullisuutta ja kestävyysraportointia. 

Olet jo kartuttanut jonkin verran kokemusta kestävästä kehityksestä ja siitä viestimisestä – erityisesti ympäristökysymysten näkökulmasta. Innostut kirjainlyhenteistä CSRD ja ESRS, ja haluat oppia niistä lisää. Myös GRI ja TCFD saattavat kuulostaa tutuilta.

Miksi IR Partners?

Meillä tekemälläsi työlläsi on aidosti merkitystä ja pääset kehittymään osana kokenutta tiimiämme. Olet tärkeä jäsen sopivankokoisessa ja mukavassa porukassamme, jossa kaikkia arvostetaan yksilöinä. 

Mitä odotamme sinulta?

Olet taitava kirjoittaja ja ympäristöasiat ovat lähellä sydäntäsi. Olet ehkä opintojesi loppuvaiheessa tai kartuttanut jo jonkin verran työkokemusta ympäristökysymyksistä, kuten ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuus tai kiertotalous. 

Tiimikaveriksemme sopii idearikas, ennakkoluuloton ja aikaansaava ympäristöasiantuntija, joka haluaa kehittyä vastuullisuusviestinnän rautaiseksi ammattilaiseksi ja asiakkaidemme luottokumppaniksi. Arvostamme työhön soveltuvaa tutkintoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, jota voidaan räätälöidä osaamisesi, mielenkiinnon kohteidesi ja elämäntilanteesi pohjalta. Meillä saat vapautta ja vastuuta kehittyä huippuosaajaksi jatkuvasti muuttuvalla toimialallamme. Kyseeseen voi tulla toiveidesi mukaan joko kokopäiväinen tai osa-aikainen tehtävä.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa, mutta teemme työtä joustavasti myös etänä. 

Kiinnostuitko? 

Soita rohkeasti tai laita viestiä, jos tämä tuntuu sinulle sopivalta mahdollisuudelta. Odotamme vapaamuotoista hakemustasi ja ansioluetteloasi kesäkuun loppuun mennessä. Laitathan hakemukseen mukaan myös palkkatoiveesi. 

Jutellaan mielellään lisää esim. to 20.6. klo 9–11 tai ke 26.6. klo 14–16.

Hanne Mäkelä
Liiketoimintajohtaja, vastuullisuusviestintäpalvelut
puh. 050 385 8670
hanne.makela@irpartners.fi