Hanne Mäkelä IR Partnersin liiketoimintajohtajaksi  

VTM Hanne Mäkelä on nimitetty IR Partnersin liiketoimintajohtajaksi 18.9.2023 alkaen. Hannella on yli 20 vuoden kokemus vaativista viestinnän johtotehtävistä eri yhtiöistä. Hän vahvistaa kokemuksellaan erityisesti IR Partnersin vastuullisuusviestintäosaamista. 

”On hienoa päästä mukaan IR Partnersin kokeneeseen, taitavaan ja supermukavaan viestinnän ammattilaisten joukkoon. Lähden innolla perehtymään nykyisten asiakkaidemme liiketoimintaan ja kehittämään palveluita niin heille kuin uusillekin asiakkaillemme”, Hanne Mäkelä kertoo. 

Hannen suurin intohimo on yhdistää vastuullisuus ja kestävä kehitys osaksi yhtiöiden liiketoimintaa, strategiaa ja viestintää.  

”Tänä päivänä kestävä kehitys ja vastuullinen toiminta ovat jokaisen yhtiön elinehto. Samalla kun lakisääteiset vaatimukset kiristyvät ja tuovat yhä useammat yhtiöt vastuullisuusraportoinnin piiriin, voittajina selviytyvät ne, jotka näkevät vastuullisen toiminnan aitona kilpailuetuna ja keskeisenä osana yhtiön strategiaa”, Hanne toteaa. 

Hanne siirtyy IR Partnersille kalkkikiviyhtiö Nordkalkista, jossa hän vastasi johtoryhmätasolla viestinnästä, yhtiöbrändistä, vastuullisuudesta, johtamisjärjestelmästä ja henkilöstöasioista. Ennen Nordkalkille siirtymistään hän työskenteli kahdeksan vuoden ajan kiertotalousyhtiö Lassila & Tikanojan viestintävastaavana. Hänen aikanaan yhtiö uudisti brändi- ja strategiatarinansa sekä integroi kestävän kehityksen entistä vahvemmin osaksi yhtiön liiketoimintaa.  

”Vastuullisuuden osalta tärkeintä on tietysti tehdä asiat oikein, mutta lisäksi tarvitaan osaamista, jolla oikein tehdyt asiat saadaan tuotua sidosryhmien tietoisuuteen oikeissa kanavissa ja heiltä puhuttelevalla tavalla. Siinä tiimimme on mielellään asiakkaidemme apuna”. 

“Me IR Partnersilla teemme tärkeää työtä tukemalla suomalaisten kasvuyritysten menestystä. Vastuullisuus ja sijoittajaviestintä ovat vahvasti johdon pöydällä, ja tehtävämme viestintäalan syväosaajina on selkeyttää tätä monimutkaista kokonaisuutta asiakkaillemme. Toimimme johdon luottokumppaneina ja rakennamme asiakkaidemme omistaja-arvoa viestinnän keinoin kuin itsellemme tekisimme. Toivotan Hannen lämpimästi tervetulleeksi IR Partnersin kokeneeseen tiimiin. Hänen rautainen osaamisensa ja kokemuksensa tuo arvokkaan lisän asiakkaidemme käyttöön”, toteaa IR Partnersin toimitusjohtaja Päivi Malinen

Lisätietoja: 

Hanne Mäkelä
Liiketoimintajohtaja
puhelin: 050 385 8670
hanna.makela@irpartners.fi  

Päivi Malinen
Toimitusjohtaja 
puhelin: 050 329 0846
paivi.malinen@irpartners.fi