Kare Laukkanen IR Partnersin sijoittajaviestintäpalveluista vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi

Kare Laukkanen on nimitetty IR Partnersin liiketoimintajohtajaksi 4.3.2024 alkaen. Karen vastuualueena on erityisesti yhtiön sijoittajaviestintä- ja yritysjärjestelypalveluiden kehittäminen.  

Kare tuo mukanaan yli 20 vuoden monipuolisen kokemuksen niin viestintäalalta kuin yritysten liiketoiminnan ja strategian kehittämisestä. ”On hienoa liittyä IR Partnersin huippuosaajien tiimiin. Odotan innolla, että pääsen tuomaan osaamiseni niin olemassa olevien kuin uusien asiakkaidemme käyttöön”, Kare Laukkanen kertoo.

Ammattimaisesti hoidettu sijoittajaviestintä on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan. ”Suomalaisilla ja kansainvälisillä sijoittajilla on runsauden pula mahdollisista sijoituskohteista. Selkeä strategia, sen pohjalta kiteytetty sijoitustarina sekä laadukas talousviestintä – oikeaan suuntaan kehittyviä numeroita unohtamatta – ovat tärkeitä tekijöitä sijoittajien kiinnostuksen herättämiseksi”, Kare muistuttaa. 

”Mahdollista listautumista pohtivalle yhtiölle nyt on myös hyvä aika miettiä yhtiön sijoitustarina kuntoon ja rakentaa muutkin valmiudet pörssiyhtiönä toimimiseen. Näin kaikki on valmista, kun listautumismarkkina vääjäämättä taas aukeaa. Kaikessa tässä tiimimme voi auttaa.” 

Ennen siirtymistään IR Partnersille Kare työskenteli kymmenen vuotta viestintätoimisto Hill & Knowltonilla. H&K:lla Kare toimi ylimmän johdon viestinnällisenä neuvonantaja ja johti useiden pörssilistautumisten, julkisten ostotarjousten sekä vaativien yritysjärjestelyjen viestintää. Ennen H&K:ta Kare muun muassa veti mediakonserni Sanoman sijoittajasuhde- ja konserniviestintätiimiä ja toimi useissa johtotehtävissä tietoturvayhtiö SSH Communications Securityssä. Koulutukseltaan Kare on tuotantotalouden diplomi-insinööri. Kare on Suomen ja Ison-Britannian kansalainen.

”IR Partners on vaativan sijoittaja-, vastuullisuus- ja strategisen viestinnän asiantuntija. Olemme viime kuukausina vahvistaneet osaamistamme kaikilla näillä osa-alueilla ja nimittäneet kolmelle liiketoiminta-alueellemme oman johtajansa. Kare oli viimeinen puuttuva palanen tässä yhtälössä. On todella hienoa, että saimme Karen kaltaisen monipuolisen ja kokeneen viestinnän ammattilaisen johtamaan sijoittajaviestinnän palveluitamme. ”Dream Teamimme” on nyt koossa. Karen vahvan osaamisen avulla voimme syventää ylimmälle johdolle suunnattuja palveluitamme entisestään asiakkaidemme omistaja-arvon rakentamisen tueksi”, IR Partnersin toimitusjohtaja Tiina Olkkonen toteaa innoissaan.

Lisätietoja:

Kare Laukkanen
liiketoimintajohtaja, sijoittajaviestintä
puhelin: +358 50 5539 535
kare.laukkanen@irpartners.fi

Tiina Olkkonen
toimitusjohtaja
puhelin: 040 827 8844
tiina.olkkonen@irpartners.fi