Pia Kuorikoski IR Partnersin yritys- ja vastuullisuusviestinnän johtavaksi konsultiksi

VTM Pia Kuorikoski on aloittanut 17.10.2022 IR Partnersin johtavana konsulttina vastuualueenaan yritys- ja vastuullisuusviestintä. Pialla on yli 20 vuoden kokemus monipuolisesta ja vaativasta vastuullisuus- ja yritysviestinnästä eri yhtiöissä sekä konsultoinnista viestintätoimistossa.

”Vastuullisuus ja avoin dialogi eivät ole ehkä koskaan aiemmin olleet yhtä keskeisiä teemoja viestinnässä kuin nyt. Vastuullisuusvaateet ovat korkealla yritysten agendalla sidosryhmien ja sijoittajien tiedontarpeen kasvaessa. Pia on monipuolisen viestintä- ja vastuullisuusviestintäkokemuksensa vuoksi tärkeä lisä IR Partnersin osaamispalettiin. Hänellä on vahvat näytöt viestintä- ja raportointiprojektien menestyksekkäästä maaliin saattamisesta. Toivotan Pian lämpimästi tervetulleeksi dynaamiseen tiimiimme, sanoo IR Partnersin toimitusjohtaja Tiina Olkkonen.

Vastuullisuus- ja kestävyysraportointi on lisääntyvän sääntelyn, kuten EU:n kestävyysraportointidirektiivin CSRD:n, vuoksi ennen näkemättömässä murrosvaiheessa. Murros tulee lisäämään tarvetta kehittää yritysten yritysvastuuraportointia, mutta se lisää myös tarvetta viestiä vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä eri sidosryhmille.  Seuraavina vuosina velvoittava yritysvastuuraportointi tulee koskemaan aiempaa useampia yrityksiä. Vastuullisuus ei ole erillinen saareke vaan luonnollinen ja välttämätön osa kannattavaa liiketoimintaa ja yritysten tarinaa ja mainetta. 

”Selkeä, faktaperusteinen ja omaääninen viestintä ovat yrityksille keskeisiä välineitä dialogiin eri sidosryhmiensä kanssa. Kiihtyvä yritysvastuusääntely kirittää niin entistä kestävämpään liiketoimintaan kuin avoimeen ja kattavaan raportointiin sekä viestintään eri kohdeyleisöille. Olen innoissani päästessäni mukaan kokeneeseen ja asiantuntevaan tiimiin kehittämään yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän viestintäänsä ja tarinaansa”, sanoo Pia Kuorikoski.

IR Partners lyhyesti

IR Partners on vaativan yritys-, sijoittaja- ja talousviestinnän asiantuntija, joka on toimialallaan arvostettu osaaja sekä ylimmän johdon luottokumppani; ketterä, asiakkaiden liiketoimintaa, sijoittajanäkökulmaa sekä juridiikkaa ymmärtävä kokenut tekijä. Tarkastelemme vastuullisuusviestintää liiketoimintalähtöisesti ja autamme asiakkaitamme raportoimaan yhtiön toiminnasta kestävän kehityksen näkökulmasta. Tuemme määrittelytyössä ja sparraamme vastuullisuuden ottamisessa osaksi yritysviestintää.

Lisätietoja:

Tiina Olkkonen, toimitusjohtaja, osakas, IR Partners Oy
Puh. +358 40 827 8844
tiina.olkkonen@irpartners.fi