Rekrytoimme vastuullisuusviestinnän osaajan tiimiimme

IR Partners on vaativan yritys-, sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnän asiantuntija. Asiakkaamme ovat toimialojensa johtavia yrityksiä, joita autamme rakentamaan kestävää omistaja-arvoa. Toimimme strategisella tasolla asiakkaidemme ylimmän johdon tukena ja päivittäisellä tasolla viestinnän luottokumppanina. Inspiroidumme asiakkaidemme menestystarinoista ja teemme työmme vahvalla ammattitaidolla ja intohimoisesti – kuin itsellemme tekisimme. 

Toimintamme kasvaessa etsimme uusiin upeisiin tiloihimme Helsingin Ruoholahteen tiimikaveriksemme

VASTUULLISUUSVIESTINNÄN OSAAJAA

toteuttamaan ja kehittämään kanssamme asiakkaidemme vastuullisuutta.

Olet jo kartuttanut jonkin verran kokemusta kestävästä kehityksestä ja siitä viestimisestä. Innostut kirjainlyhenteistä CSRD ja ESRS, ja haluat oppia niistä lisää. Myös GRI ja TCFD saattavat kuulostaa tutuilta.

Miksi IR Partners?

Meillä tekemälläsi työlläsi on aidosti merkitystä ja pääset kehittymään osana kokenutta tiimiämme. Olet tärkeä jäsen sopivankokoisessa ja mukavassa porukassamme, jossa kaikkia arvostetaan yksilöinä. 

Mitä odotamme sinulta?

Olet taitava kirjoittaja ja tunnet jo jonkin verran vastuullisuusviestinnän lainalaisuuksia ja sääntely-ympäristöä. Olet hyvä organisoimaan tehtäviä ja osallistut päivittäiseen asiakastyöhön. Työskentelet yhdessä kanssamme erilaisten asiakkuuksien parissa ja autat heitä eteenpäin vastuullisuusmatkallaan.

Tiimikaveriksemme sopii idearikas, ennakkoluuloton ja aikaansaava viestinnän ammattilainen. Arvostamme työhön soveltuvaa tutkintoa ja kielitaitoa toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, jota voidaan räätälöidä osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan.  Meillä saat vapautta ja vastuuta kehittyä huippuosaajaksi jatkuvasti muuttuvalla toimialallamme. 

Muutimme joulukuussa uusiin viihtyisiin toimitiloihin Ruoholahteen, hyvien kulkuyhteyksien varrelle, mutta teemme työtä joustavasti myös etänä. 

Kiinnostuitko? 

Soita rohkeasti tai laita viestiä, jos tämä tuntuisi sinulle sopivalta mahdollisuudelta.

Jutellaan mielellään lisää esim. pe 12.1. klo 14-16, ma 15.1.klo 15-17, to 18.1. klo 15-17 tai pe 19.1. klo 14-16.

Hanne Mäkelä
Liiketoimintajohtaja, vastuullisuusviestintäpalvelut
puh. 050 3858670
hanne.makela@irpartners.fi