Toimintamme kasvaa – etsimme uutta tiimikaveria

IR Partners on vaativan yritys-, sijoittaja- ja talousviestinnän asiantuntija. Asiakkaamme ovat toimialojensa johtavia yrityksiä, joita autamme rakentamaan omistaja-arvoa. Olemme toimialallamme arvostettu osaaja sekä ylimmän johdon luottokumppani. 

Toimintamme kasvaa, ja etsimme tiimikaveriksemme

YRITYS- JA SIJOITTAJAVIESTINNÄN AMMATTILAISTA

Tule huipputiimiimme toteuttamaan kanssamme asiakkaidemme yritys- ja sijoittajaviestintää, yrityskauppa- ja listautumisviestintää sekä vastuullisuusviestinnän kehittämistä. 

Miksi IR Partners?

Meillä tekemälläsi työlläsi on merkitystä, olet tärkeä ja tasa-arvoinen jäsen tiimissämme. Työskentelet yhdessä kanssamme erilaisten asiakkuuksien parissa. Työllämme tuemme suomalaisten listayhtiöiden tai sellaiseksi aikovien kasvuyritysten omistaja-arvon kehittymistä. 

Mitä odotamme sinulta?

Olet kokenut ammattilainen, ja sinulla on kokemusta listayhtiöiden ulkoisen viestinnän ja talousviestinnän parissa työskentelystä. Osaat auttaa asiakkaitamme luovimaan muutostilanteissa ja löydät luovat viestinnälliset ratkaisut pitkäjänteisen omistaja-arvon rakentamiseksi. Sinulta sujuu tehokkaasti niin yrityskauppaviestintä, vuosiraportointi, talousviestinnän arki kuin vastuullisuusviestintäkin.

Olet taitava kirjoittaja ja tunnet pörssiyhtiöiden viestinnän sääntely-ympäristön. Olet hyvä organisoimaan tehtäviä ja osallistut päivittäiseen asiakastyöhön. Töitä ei meillä tehdä yksin, vaan tukenasi on kokenut IR Partners -tiimi.

Tiimikaveriksemme sopii idearikas, ennakkoluuloton ja aikaansaava viestinnän ammattilainen. Arvostamme työhön soveltuvaa tutkintoa ja kielitaitoa toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme yritys- ja sijoittajaviestinnän ammattilaiselle näköalapaikan sijoittajaviestinnän ja listautumismarkkinan parissa, monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, sekä vapautta ja vastuuta kehittyä jatkuvasti muuttuvalla toimialallamme ja saada lisää vastuuta osana IR Partners -tiimiä. Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Muutamme elokuun alussa viihtyisiin toimitiloihin Ruoholahteen, hyvien kulkuyhteyksien varrelle, mutta teemme työtä joustavasti myös etänä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Tiinaan (040 827 8844) tai Saijaan (050 434 1424). Toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.6. osoitteeseen tiina.olkkonen@irpartners.fi