Hanna Malmivaara vahvistamaan IR Partnersin kasvua

Hanna Malmivaara, VTM, on aloittanut IR Partnersin strategisen viestinnän johtajana 11.1.2023. Hannalla on yli 25 vuoden kokemus viestinnän johtotehtävistä ja hän on tehnyt mittavan uran muun muassa YIT:n viestintäjohtajana ja konsulttina. 

”IR Partners tekee tärkeää työtä tukemalla suomalaisten kasvuyritysten menestystä ja luomme työllämme kestävää hyvinvointia Suomeen. Hannalla on erittäin vahva kokemus viestinnän johtamisesta, yritysjärjestelyistä, muutosviestinnästä sekä erilaisista strategisista kehityshankkeista. Tässä ajassa asiakkaamme tarvitsevat monialaisuutta myös viestinnän saralla. Olemme todella iloisia, että saamme Hannan mukaan ketterään ja osaavaan tiimiimme rakentamaan kanssamme yhä laajempaa palvelutarjoamaa asiakkaillemme”, sanoo IR Partnersin toimitusjohtaja Tiina Olkkonen

”IR Partners on vakiinnuttanut asemansa asiakkaidensa luottokumppanina erityisesti sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnässä. Minuun teki vaikutuksen IR Partnersin erinomainen maine sekä tiimin vahva ammattitaito ja mutkaton tekemisen meininki. Uskon, että kokemukseni ja verkostojeni myötä voimme palvella entistä laaja-alaisemmin asiakkaidemme kasvavia viestintätarpeita. Odotan innostuneena, että pääsemme yhdessä asiakastöihin ja rakentamaan asiakaskokemusta edelleen”, Hanna Malmivaara toteaa. 

IR Partners lyhyesti

IR Partners on vaativan yritys-, sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnän asiantuntija, joka on toimialallaan arvostettu osaaja sekä ylimmän johdon luottokumppani; ketterä, asiakkaiden liiketoimintaa, sijoittajanäkökulmaa, rahoitusmarkkinoiden sääntelyä sekä juridiikkaa ymmärtävä kokenut tekijä. Tarkastelemme viestintää liiketoimintalähtöisesti ja autamme asiakkaitamme rakentamaan omistaja-arvoa kestävällä tavalla. 

Lisätietoja:

Tiina Olkkonen, toimitusjohtaja, osakas, IR Partners Oy
Puh. +358 40 827 8844
tiina.olkkonen@irpartners.fi