Hanna Ojanpää viestintäkonsultiksi IR Partnersiin

Hanna Ojanpää on aloittanut IR Partnersin viestintäkonsulttina 24.8.2020. Hannalla on pitkä ja monipuolinen kokemus viestinnästä eri toimialoilla. Hänen vahvuutensa on erityisesti sisällöntuotannossa ja tarinallistamisessa aina blogiteksteistä ja tiedotteista vuosikertomuksiin sekä listautumis- ja vaikuttajaviestintään.

– Työn merkityksellisyys sekä avoin ja toisiaan kunnioittava työilmapiiri luovat pohjan ammatilliselle tekemiselle sekä työhyvinvoinnille. Viestinnän ammattilaisena meillä on entistäkin tärkeämpi rooli auttaa ylintä johtoa viestimään yhtiön tarina johdonmukaisesti niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille, kaikissa kanavissa.

Asiakkaillemme haluan tuoda lisäarvoa tuottamalla ajantasaista ja selkeäsanaista viestintää heidän liiketoimintansa tueksi; luoda yhdessä viestinnän linjauksia ja olla heille ketterä kumppani niiden käytännön toteutuksessa niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin, kertoo Hanna Ojanpää.

– Toivotan Hannan lämpimästi tervetulleeksi tiimiin! Hän tuo IR Partnersiin viestintää syvällisesti ymmärtävän ja osaavan käsiparin lisäksi vahvaa sisältöosaamista, tarinankerronnallista taitoa sekä ihanan hersyvän positiivisuuden. Meillä on Hannan kanssa pitkä yhteinen työhistoria, jota jatkamme nyt yhdessä asiakkaidemme kanssa, iloitsee IR Partnersin perustaja Tiina Olkkonen.