Janna Laitsaari vastuullisuusviestinnän suunnittelijaksi IR Partnersiin

IR Partnersin vastuullisuuspalvelut vahvistuivat HTM Janna Laitsaaren liittyessä tiimiin vastuullisuusviestinnän suunnittelijana 1.3.2024 alkaen. 

Jannalla on kokemusta taloushallinnon, viestinnän ja vastuullisuuden tehtävistä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Ennen IR Partnersille siirtymistä Janna on työskennellyt Ellun Kanoilla ja Rauta Sustainability Servicessä vaikuttamisen ja vastuullisuuden projektien parissa. 

IR Partnersilla Janna tulee mukaan tukemaan asiakkaita vastuullisuuden kehittämisessä aina strategioista ja raportteihin. Jannan tehtäviin kuuluu vastuullisuusviestinnän suunnittelu ja toteutus, muu sisällöntuotanto ja uudistuvien raportointistandardien seuraaminen sekä käytäntöön vieminen. Jannan vahvuuksia ovat erilaiset tausta-analyysit, tiedonhankinta ja projektinhallinta. 

”Vastuullisuuden ei tule olla pelkästään valmiiseen pohjaan tehtävää raportointia vaan liiketoiminnan ytimessä olevaa vaatimusten ylittämistä, josta saadaan kilpailuetua ja kestäviä menestystarinoita. Niissä haluan olla vahvasti mukana”, Janna sanoo. 

”IR Partners on kiinnostava kasvava viestintätoimisto ja olen innoissani päästessäni työskentelemään ja kehittymään huipputiimissä”, hän jatkaa.

”On ollut mahtavaa saada Janna täydentämään meidän tiimiämme. Hän on jo päässyt hyppäämään mukaan asiakkaidemme kaksoisolennaisuusmäärittelyihin ja raportointiprojekteihin”, iloitsee IR Partnersin vastuullisuuspalveluista vastaava liiketoimintajohtaja Hanne Mäkelä.

Lisätietoja:
Hanne Mäkelä
050 385 8670