Mari Marsio laki ja compliance -johtajaksi IR Partnersiin 1.8.2021

Mari Marsio, VT, MBA, aloittaa laki ja compliance -johtajana vaativaan yritys-, talous- ja sijoittajaviestintään erikoistuneessa IR Partnersissa 1.8.2021. Hän siirtyy yrittäjäksi ja osaksi IR Partnersin tiimiä First North -listatusta Titaniumista.

”Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme monipuolista tukea erilaisissa viestinnällisissä tarpeissa ja erityistilanteissa. Mari tuo vahvasti kasvavassa markkinassa tiimiimme lisää osaamista rahoitusmarkkinoiden sääntelystä, yritysjuridiikasta sekä tuoretta näkökulmaa listayhtiöstä, mikä mahdollistaa meille viestintätoimistona kyvyn palvella asiakkaitamme yhä laaja-alaisemmin, erilaisissa kehitysvaiheissa ja -projekteissa. Mari voi jatkossa toimia asiakkaillemme lisäresurssina esimerkiksi yritysjärjestelytilanteissa projektikohtaisena in-house-juristina ja tukea siten hankkeiden viestinnällistä toimeenpanoa”, toteaa IR Partnersin perustaja ja toimitusjohtaja Tiina Olkkonen.

Marilla on yli 20 vuoden monipuolinen ja hyvin käytännönläheinen kokemus finanssialalta ja kasvuyritysten kehityskaaren eri vaiheista. Hän on toiminut aiemmin laki- ja compliance -johtajana ja johtoryhmän jäsenenä muun muassa pörssiyhtiö eQ:ssa ja Titaniumissa. Marin vahvaa osaamisaluetta ovat erityisesti yritysjärjestelyiden sisäinen toimeenpano ja muutosjohtaminen.

”Onnistunut yritysjärjestely vaatii yhtiöltä runsaasti aikaa ja keskittymistä järjestelyn toteuttamiseen yhteistyössä järjestelyn neuvonantajien kanssa, ja samalla yhtiön johdon tulee myös jatkaa yhtiön operatiivisen liiketoiminnan parissa. Yhtiön sisäisen järjestelytiimin vahvistaminen yksinomaan järjestelyprosessiin paneutuvalla, prosessin tuntevalla resurssilla mahdollistaa järjestelyn sujuvan etenemisen ja yhtiön liiketoiminnan jatkumisen mahdollisimman normaalisti. Olen hyvin innoissani liittymisestäni IR Partnersin rautaisen ammattitaidon omaavaan tiimiin, ja odotan innolla, että pääsen elokuussa käärimään hihat tavoitteelliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn erilaisissa asiakasprojekteissa”, iloitsee Mari Marsio.