Olemme muuttaneet Ruoholahteen uusiin viihtyisiin, tiimityötä tukeviin toimitiloihin

Asiantuntijatiimimme kasvaessa olemme muuttaneet uusiin viihtyisiin toimitiloihin Porkkalankatu 7:ään Helsingin Ruoholahteen. Tilat on suunniteltu tukemaan työssä viihtymistä; ne tarjoavat sekä yhteistä avaraa tiimityötilaa, että hiljentymistä ja luottamuksellisia keskusteluita mahdollistavia hetkiä. 

Olemme kasvava asiantuntijatiimi ja kun korona-ajan etätyömallista on vihdoin päästy siirtymään joustavaan hybridityömalliin, on tärkeää kohdata tiimikavereita kasvokkain inspiroivassa työympäristössä. Työskentelemme tiiminä ja tiimikavereiden kohtaaminen luo inspiraatiota ja vuorovaikutusta työhömme. Ensimmäisistä päivistä lähtien uudet toimitilamme ovat olleet täynnä iloa, puheensorinaa ja yhdessätekemistä.

Toimitilojemme sijainti Ruoholahdessa tuo kaiken työpäivään mitä toivoa saattaa – merelliset maisemat, laadukkaita lounasravintolavaihtoehtoja ja lisäksi muut työhyvinvointiin liittyvät palvelut ovat kätevästi kävelyetäisyydellä. Tänne asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autollakin.

Olemme superinnoissamme – lämpimästi tervetuloa kylään!