OSG ja IR Partners yhteistyöhön: digityökaluja sijoittajaviestintään

Sijoittajaviestintätoimisto IR Partners ja luova toimisto OSG ovat käynnistäneet kattavan yhteistyön ja kehittävät yhdessä uutta palvelukonseptia asiakasyritysten sijoittajaviestintään ja omistaja-arvon kasvattamiseen. 

IR Partners Oy, OSG Agency Oy ja OSG Viestintä Oy ovat aloittaneet sijoittajaviestintään keskittyvän yhteistyön. Yhtiöt kehittävät ja tarjoavat yhdessä sekä digityökaluja että kokonaispalveluja listayhtiöiden sijoittajaviestintään muun muassa listautumisprosesseissa, viestinnässä ja taloudellisessa raportoinnissa sekä vuosikertomuksissa. Tiimi koostuu sijoittajaviestinnän ammattilaisten lisäksi mediaviestinnän, analytiikan ja digimarkkinoinnin senior-tason osaajista.

IR Partners on sijoittajaviestinnän asiantuntijayritys, jonka perustaja Tiina Olkkosella on pitkä kokemus strategisesta ja liiketoimintalähtöisestä sijoittajaviestinnästä sekä listautumisprojekteista. OSG Agency on luoviin ratkaisuihin ja digitaaliseen markkinointiin erikoistunut mainostoimisto ja OSG Viestintä Vuoden viestintätoimistoksikin valittu viestinnän strateginen kumppani.

”Päätimme lyödä viisaat päämme yhteen, jotta voimme vastata asiakkaiden yhä nopeammin muuttuviin ja monimutkaistuviin liiketoiminnan haasteisiin. Olemme luoneet kokeneen tiimin, joka hallitsee niin liikkeenjohdon konsultoinnin, vaikuttajaviestinnän, brändin rakentamisen kuin digimarkkinoinnin ja sijoittajaviestinnän sekä pörssilistautumisten viestinnällisen neuvonannon. Yhteistyömme myötä voimme toteuttaa entistä laajempia sijoittajaviestinnän palvelukokonaisuuksia ja tuoda asiakkaillemme digimarkkinoinnin käytäntöjä – ketteryydestä tai yrittäjälähtöisyydestä tinkimättä”, IR Partnersin toimitusjohtaja Tiina Olkkonen sanoo.

Ensimmäiset yhteiset asiakastyöt ovat jo käynnistymässä. Yhtiöillä on yhteensä noin 40 omaa työntekijää ja lisäksi noin 20 hengen verkosto eri alojen ammattilaisia tiimejä täydentämässä.Yhtiöillä ei ole keskenään kilpailevaa toimintaa, ja ne jakavat keskenään resursseja ja tiloja ilman omistuksellista yhteyttä.

”Olemme OSG:ssä tehneet toki aiemminkin talousviestintää, kuten vuosikertomuksia, mutta varsinaista sijoittajaviestinnän palvelua meillä ei ole ollut. Lähdemme nyt innolla kehittämään uutta konseptia ja kuinka voimme eri osaamisalueita yhdistämällä kasvattaa asiakasyritystemme omistaja-arvoa”, OSG Viestinnän toimitusjohtaja Toni Perez sanoo.

”Vastaanotto digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan sekä sijoittajaviestinnän yhdistämiselle on ollut erittäin positiivinen. Digitaaliset työkalut ovatkin jo pitkään todistaneet toimivuutensa markkinoinnissa. Nyt pystymme hyödyntämään asiantuntijuuttamme ja osaamistamme uudella, mielenkiintoisella tavalla, kun autamme listayhtiöitä tekemään datavetoista, kohdennetumpaa sijoittajaviestintää”, toimitusjohtaja Mikko Raunio OSG Agencysta toteaa.

Kuvassa: (vas) Tiina Olkkonen, Mikko Raunio, Hanna Ojanpää ja Toni Perez

Lisätietoja:

Toni Perez, OSG Viestintä, p. 0400 630 063, toni.perez@osg.fi
Tiina Olkkonen, IR Partners, p. 040 827 8844, tiina.olkkonen@irpartners.fi
Mikko Raunio, OSG Agency, p. 050 427 7403, mikko.raunio@osg.fi

IR Partners lyhyesti

IR Partners on vaativan yritys-, sijoittaja- ja talousviestinnän asiantuntija. Olemme ketterä, asiakkaidemme liiketoimintaa, sijoittajanäkökulmaa, rahoitusmarkkinoiden sääntelyä sekä juridiikkaa ymmärtävä kokenut tekijä. Missionamme on auttaa asiakkaitamme rakentamaan omistaja-arvoa pitkäjänteisesti. IR Partnersin vahvuutena on yrittäjälähtöisyys ja osaamisemme, joka on koeteltu lukuisissa strategisen viestinnän erityistilanteissa, yritysjärjestelyissä ja listautumisissa. www.irpartners.fi

OSG lyhyesti

Vuonna 1993 perustettuun OSG Groupiin kuuluvat luoviin ratkaisuihin ja digitaaliseen markkinointiin erikoistunut OSG Agency sekä vuoden viestintätoimistoksikin valittu OSG Viestintä. Konserni työllistää 40 markkinointiviestintäalan ammattilaista, ja sillä on toimistot Helsingissä ja Turussa. Konserni on kotimainen perheyritys. www.osg.fi ja www.osgviestinta.fi