Päivi Malinen on nimitetty IR Partnersin toimitusjohtajaksi tukemaan vahvan kasvun vaihetta

Lehdistötiedote, Helsinki 21.6.2023 kello 10.45

OTM Päivi Malinen on nimitetty sijoittaja-, talous- ja vastuullisuusviestinnän asiantuntijayhtiö IR Partnersin toimitusjohtajaksi 1.8.2023 alkaen. Hänet on samalla kutsuttu IR Partnersin osakkaaksi. Päivi Malinen siirtyy tehtävään Springvest Oyj:n toimitusjohtajan tehtävästä.  Hänen aikanaan yhtiö teki vuosittain ennätystuloksia ja se listattiin menestyksekkäästi Helsingin pörssin First North -markkinapaikalle. Aiemmin Päivi on työskennellyt juristina muun muassa Nordealla, Deloittella, Fondialla ja Ilmarisella arvopaperimarkkinaoikeuden, sisäisen valvonnan, yhtiöoikeuden, rahoituksen ja yritysjärjestelyjen parissa. IR Partnersin perustajaosakas ja nykyinen toimitusjohtaja Tiina Olkkonenjatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana ja neuvonantajana asiakastyössä.

”Olen innoissani päästessäni työskentelemään IR Partnersin huippuammattilaisten kanssa. IR Partnersin palveluita ostaneena asiakkaana olen vakuuttunut yhtiön potentiaalista sen asiantuntemuksen ja asiakaslähtöisyyden vuoksi. Tulemme kasvattamaan yhtiötä voimakkaasti ja vahvistamaan sen asemaa loistavana palveluntarjoajana, joka on asiakkailleen luotettu kumppani ja henkilöstölleen innostava työpaikka. Koen erityisen merkityksellisenä sen, että saan jatkaa työtäni suomalaisten kasvuyhtiöiden tukemisessa sekä niiden merkittävissä käännekohdissa että pitkäjänteisemmässä työssä asiakkaidemme rakentaessa kestävää omistaja-arvoa ja vastuullista tulevaisuutta. Omat kokemukseni voimakkaassa kasvun vaiheessa olevista organisaatiosta ja pörssiyhtiön johtamisesta, niin henkilöstön, sijoittajan kuin neuvonantajan rooleissa ovat arvokas voimavara IR Partnersin seuraavaan kasvuloikkaan ponnistettaessa”, sanoo Päivi Malinen.

”IR Partners tekee tärkeää työtä tukemalla suomalaisten kasvuyritysten menestystä – luomme työllämme kestävää hyvinvointia Suomeen. Perustimme IR Partnersin yrittäjähenkisyyden, yhteisen arvomaailman sekä asiakkaidemme omistaja-arvon rakentamisen perustalle. Valitsemamme tie on osoittautunut menestyksekkääksi; olemme vakiinnuttaneet asemamme vaativan yritys-, sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnän asiantuntijana sekä ylimmän johdon luottokumppanina. Olen erittäin ylpeä tähänastisesta matkastamme ja nyt on aika seuraavalle kasvuloikalle. Meillä oli ilo työskennellä Päivin kanssa Springvestin listautumisen yhteydessä. Hänen näkemyksellisyytensä ja strateginen osaamisensa, energisyytensä sekä tiimin johtamisen taitonsa tekivät meihin vaikutuksen. Olen äärimmäisen iloinen, että saamme nimenomaan Päivin luotsaamaan IR Partnersia seuraavaan kehitysvaiheeseen ja tuomaan yhä laajempia palveluita asiakkaillemme. Jaamme hänen kanssaan yhteisen vision ja yrittäjämäisen intohimon asiakkaidemme kasvun ja kehittymisen tukemiseksi. Toivotan Päivin lämpimästi tervetulleeksi ja odotan innolla yhteistyötämme sekä asiakkaidemme omistaja-arvon rakentamisen että hallitustyöskentelyn merkeissä”, kommentoi Tiina Olkkonen.

”IR Partners on keskittynyt palvelemaan listayhtiöitä ja sellaiseksi aikovia kasvuyhtiöitä. Päivi on erinomainen vahvistus tiimiimme ja hänen osaamisensa täydentää hyvin palveluportfoliotamme. Päivillä on syvä ymmärrys kasvuyhtiöiden sielunmaisemasta ja hän tuo asiakkaillemme arvokasta näkemystä ja kokemusta paitsi rahoitusmarkkinoista ja yritysjärjestelyistä myös pörssiyhtiön johtamisesta. Hänen monipuolisen osaamisensa avulla voimme laajentaa ylimmälle johdolle suunnattuja palveluitamme entisestään yhtiöiden omistaja-arvon kasvattamisen tueksi”, toteaa IR Partnersin osakas ja operatiivinen johtaja Saija Serpola

IR Partners on vaativan yritys-, sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnän asiantuntija, ylimmän johdon luottokumppani. IR Partners on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista sijoittajaviestinnän asiantuntijaorganisaatioista ja asiakkaidensa omistaja-arvon rakentajana. Olemme vuosien saatossa toimineet asiakkaidemme viestinnän kumppanina lukuisissa vaativissa yritysjärjestelyissä ja listautumisissa sekä jatkaneet yhteistyötä omistaja-arvon pitkäjänteisen rakentamisen merkeissä. 

Olemme ketterä, asiakkaidemme liiketoimintaa, sijoittajanäkökulmaa, rahoitusmarkkinoiden sääntelyä sekä vastuullisuus- ja kestävyysraportoinnin lisääntyvää sääntelyä ymmärtävä kokenut tekijä. Toteutamme vaikuttavaa viestintää liiketoimintalähtöisesti ja ilman turhia koreografioita.

Lisätietoja:

Tiina Olkkonen
Puhelin: 040 827 8844
Sähköposti: tiina.olkkonen@irpartners.fi

Päivi Malinen
Puhelin: 050 329 0846